7 Eylül 2015 Pazartesi

Solgar Ürünleriyle Vitamin ve Minerallere Doyacaksınız.

Solgar, 60 yıldır sürekli gelişen bir endüstriyle kaliteli besin destekleri üretmektedir.


Tüketicilere en yüksek kalitedeki beslenme ürünlerini sunmak ve optimal sağlığı desteklemeye yardımcı olabilecek bilgiyi sunma misyonumuzu hiç kaybetmedik.

Üretimden dağıtıma kadar olan detaylara gösterdiğimiz bu dikkat, Solgar Altın Standartları’nın oluşturumaktadır. Solgar’ın Altın Standartları, yasal gerekliliklerden daha yüksek kalite standartlarının karşılanmasını hedeflemektedir.

Solgar 1947’de kurulduğundan beri kendimizi sağlığa adadık. Bu aynı zamanda bizim için kalite, yenilik ve dürüstlük konularında bir taahhüt anlamına gelmektedir. Süregelen misyonumuz, tüketicilere sağlıklarını geliştiren en iyi kalitede, yenilikçi, bilime dayalı besin destekleri sağlamaktır. Solgar, tüm dünyada tüketicilerin güvenle kullanabilecekleri bir ürün gamına sahiptir.


Antioksidanlar
Hava ve su kirliliği, hazır yiyecekler, yaşam tarzı, stres gibi etkenler sürekli olarak sağlık üzerine tehdit oluşturuyorlar. Bu etkenler sonucunda normal metabolizma faaliyetlerinin yanısıra serbest radikaller oluşur. Serbest radikaller, hücre içinde yapıları bozan, DNA zararına ve hücredeki biyokimyasal bileşiklerde bozulmalara yol açan maddelerdir. Bilim adamları bu bozulmaların kanser, kalp hastalıkları, akciğer hastalıkları ve katarakta yol açan en önemli faktörler olduğunu düşünüyorlar.
Antioksidanlara verilen önem genel sağlığa olumlu katkıları nedeniyle giderek artıyor, Son dönemin en popüler takviyelerinden olan antioksidanlar, genel yaşam süresini uzatan, kanser, kalp hastalıkları gibi hastalıklara yakalanma riskini azaltan ve yaşlanmanın etkilerini geciktiren etkileriyle biliniyor.

Solgar Ürünlerini İnternet Üzerinden www.vitamindolabi.com 'dan Güvenle satın alabilirsiniz.

 http://www.vitamindolabi.com/ara?s=solgar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder