12 Ocak 2016 Salı

Solgar Omega 3 950 MG

SOLGAR OMEGA 3 950 MG 50 KAPSÜL


OMEGA 3 FAYDALARI

Solgar’ın ürettiği ürünleri, mineraller, bitkiseller, vitaminler ile özel takviyeler isimli kategorilerinde, 500 tane üretim çeşidi ile birlikte hizmetinizdedir.
İhtiyacınız olanı seçmenize şans tanıyan seçenekler, çok uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.Güzellik içinde yarar sağlamakta olan üretimler, doğal yollardan nasıl güzel bir görünüme bürünebileceğinizi sizlere de kanıtlıyor. Son zamanlar içerisinde en çok tercih edilmekte olan ve etkisi ile de ödüllere layık görülmüş olan Omega­ 3 950 mg 50 Kapsül içerisinde gluten, maya, buğday ile süt ürünleri benzeri potansiyel olan alerjenleri içermez.
Omega ­3 950 mg 50 Kapsül, sentetik olan renklendirici, koku düzeltici, tatlandırıcı ve çeşitli koruyucu maddeleri de kullanılmamıştır. Gribe karşı geliştirmiş olduğu kapsül ile çeşitli vitamin deposu karışımları, soğuk olan bu kış günlerinde en ideal ilaç kategorisi içerisinde yer almaktadır.
Solgar ürünlerinden Omega­ 3 950 mg 50 Kapsül, kalp ile damar sağlığına çok olumlu katkılar sağlamak ile birlikte oldukça yararlı bir üründür. Hem fiziksel olarak hem de zihinsel anlamda etki uyandırmakta olan Green Tea kapsülü, de gün boyunca dinç ve zinde kalmayı mümkün bir hale getirmektedir.
Cinsel hayata da olumlu etkisi bulunmakta olan ilacın, bağışıklık sistemini canlandırıcı bir diğer özelliği de bulunmaktadır. Solgar Omega 3 950 mg 50 Kapsül günde 1 , 2 softjel olarak tercihen yemekler ile beraber kullanılmalıdır.

Solgar Omega 3 950 mg 50 Kapsül
Özel Besin Takviyesi

İçeriği:Omega 3 doymamış yağ asitleri 950 mg
EPA 504 mg
DHA 378 mg
Bu ürünü eczanemizden satın almak isterseniz buraya tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder